Újra Babamama Expo a Budapest Sportarénában

2011. november 16.

200 kiállító mutatja be újdonságait a gyermeket tervezőknek és a kisgyermekes szülőknek

Az ország legnagyobb baba-mama rendezvénye 30.000 látogatót vár hatodik éve megrendezett eseményén november 18-20. között. Az élményhétvégén közel 200 kiállító mutatja be minden újdonságát a várandós kismamáknak, gyermeket tervezőknek és a kisgyermekes szülőknek.

„A legfelkészültebb baba-mama eseményen minden megtalálható, kipróbálható, és meg is vásárolható, amire szükség lehet a gondtalan babázáshoz. A bababútorok, babakocsik, gyerekülések, bababiztonsági eszközök, ruhák, játékok legszélesebb választéka, újdonságok és karácsonyi kedvezmények is várják látogatóinkat” – mondja Fülöp Judit főszervező. A kiállítók mellett a rendezvényt egész napos színpadi program, nyereményjátékok és felejthetetlen élmények fűszerezik. Rengeteg helyszíni tanácsadás és szakértő áll a látogatók rendelkezésére, például kedvezményes 4D ultrahang vagy a családtámogatási lehetőségekkel kapcsolatban, de kérhetnek tanácsot terhesség alatti táplálkozásról, a vitaminokról, illetve a kismamadivatról.

A Babamama Expo testvérrendezvénye a Gyerekvilág Kiállítás, ami a nagyobb gyerekek számára izgalmas témákat és termékeket mutatja be 12 éves korig, számtalan helyszíni programmal és játékkal kiegészítve.

Időpont: 2011. november 18-19-20.

Helyszín: Budapest Sportaréna

Nyitva: minden nap 10-18 óráig

Ha még több mesét szeretnél olvasni, folytasd a keresgélést a Magyar Olvasástárság (HunRA) vagy a Magyar Elektronikus Könyvtár oldalán!
Támogatóink: