Karácsonykor is Ringassunk!

2011. december 12.

Ünnepi esemény a Művészetek Palotájában és Budapesten több helyen is

Kossuth-díjas vendég is szerepel majd a december 14-i Karácsonyi Ringatón: a Művészetek Palotájában Berecz András is fellép! Rajta kívül Földi Lehel, Gáll Viktória és a Ringató foglalkozásvezetői várják szeretettel az érdeklődőket. Ugyan a jegyek már elfogytak, a Ringató honlapon a „MüPa jegyek fórumán” javában zajlik a cserebere, ugyanis többen jelezték, hogy nem tudnak elmenni az előadásra. A szerencsések így még az utolsó pillanatban is szerezhetnek jegyet.

A Ringató-honlapon a további eseményekről is olvashatnak a látogatók, ezen a héten például Zuglóban, Káposztásmegyeren és a Bárka Színházban is tartanak foglalkozásokat. A honlapon emellett friss híreket is találnak a grafikusoknak kiírt pályázat eredményéről és az új Ringató-helyszínekről.

„Szentnek kell tartanunk a gyermek érintetlen lelkét, amit abba ültetünk, minden próbát kiálljon. Ha rosszat ültetünk bele, megmételyezzük egész életére.” (Kodály Zoltán)

További információ: www.ringato.hu

Ha még több mesét szeretnél olvasni, folytasd a keresgélést a Magyar Olvasástárság (HunRA) vagy a Magyar Elektronikus Könyvtár oldalán!
Támogatóink: