Csodalámpa Alapítvány - Évadzáró mesedélután

2011. december 02.

Évadzáró mesedélutánunkon Györgyi Anna színésznő varázsolta el a gyerekeket utánozhatatlan bájával, kedves, mosolygós egyéniségével.

A gyerekek kikerekedett szemmel hallgatták, hogyan készült el sok-sok kaland után Kandúr születésnapi palacsintatortája. Az egyik kislány olyan odaadással hallgatta a mesét, hogy halkan rászóltunk, csukja be a száját, mielőtt belerepül egy kismadár. Nagy lett a kacagás, Anna meg is szakította a mesélést, és vidám mókázás következett! Az egyik mama még fütyörészni is kezdett, mire valamennyi csöppség egymást túllicitálva próbálta a fütyülés művészetét elsajátítani. Volt, akinek sikerült, de a legmókásabb az volt, amikor Anna megmutatta, hogyan lehet a szemöldököt külön-külön mozgatni... A gyerekek persze ezt is lelkesen gyakorolták.

Aztán folytatódott a mesedélután Brumi kalandjaival, a gyerekek alig akarták elengedni Annát. Végül a kis lurkók azzal búcsúztak új barátnőjüktől, hogy jövőre visszavárják, mert nagyon jól érezték magukat, és még nagyon sok mesét szeretnének Annától hallani.

Tovább a Csodalámpa Alapítvány honlapjára

Ha még több mesét szeretnél olvasni, folytasd a keresgélést a Magyar Olvasástárság (HunRA) vagy a Magyar Elektronikus Könyvtár oldalán!
Támogatóink: