Add az időt ajándékba!

2011. december 12.

Tülekedés a boltban, rohanás a henteshez, kapkodva meggyúrni a bejglitésztát, becsomagolni az ajándékokat, és még a díszeket is le kell venni a szekrény felső polcáról…

Ismerős helyzet?

A karácsony előtti időszak sokszor nem is az ünnepi ráhangolódással telik, hanem az őrült kapkodással, amikor minden perc be van osztva. Milyen jó lenne ilyenkor csak egy kicsivel hamarabb eljönni a munkahelyről!

Épp ezért bízunk abban, hogy a vállalatok vezetői csatlakoznak a Médiaunió Alapítvány „Add az időt ajándékba!” elnevezésű kezdeményezéshez, melyet a Mesélj mindennap! társadalmi célú kampány keretein belül hirdet meg. Arra szeretnénk biztatni őket, hogy december 23-án pénteken, engedjék haza munkatársaikat egy órával hamarabb, hogy a kapkodós ünnepi készülődés közepette ezt az időt a gyerekeikkel és a szeretteikkel tölthessék. Hogy a ráhangolódást egy közös mesével vagy játékkal kezdhessék meg, hogy aztán a szenteste is meghitt és ünnepi legyen.

Ha még több mesét szeretnél olvasni, folytasd a keresgélést a Magyar Olvasástárság (HunRA) vagy a Magyar Elektronikus Könyvtár oldalán!
Támogatóink: